Проблемы вокруг нас

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



нужен совет

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

привет нужен ваш совет где можно купить всё снаряжение для туризма

0

2

Здравствуйте, можно вот тут http://amias.com.ua/ найти отличный выбор всего снаряжения и одежды для туризма. Мы очень многое там брали

0

3

Матвей написал(а):

привет нужен ваш совет где можно купить всё снаряжение для туризма

Мне как-то надо было купить складной коврик, - нашел такой, как был нужен в интернет магазине "Лодка5", и был приятно удивлен ценам! Впоследствии все необходимое снаряжение для туризма тоже у них заказывал - очень доволен его качеством!
https://lodka5.com.ua/image/cache/catalog/easyphoto/11572/kover-tramp-tri-006-lodka5-1-jpg-1-900x900watermark.webp

0

4

а де можна зручний спортивний одяг купити?

0

5

карабасина написал(а):

а де можна зручний спортивний одяг купити?

Що саме цікавить вас?  Я собі для пробіжок та велозабігів купила спортивні майки та легінси https://sportkingdom.com.ua/women/clothes/leggings/  в цьому інтернет магазині. ПОдивіться за посиланням - тут величезний асортимпнт. Впевнена, що підберете щось по своєму смаку!

0

6

Хорошо, спасибо!

0

7

Матвей написал(а):

привет нужен ваш совет где можно купить всё снаряжение для туризма

В інтернет магазині Вікінг є абсолютно все необхідне туристичне спорядження https://wiking.ua/catalog/travel-gear/ Тут зможете купити все, що вам потрібно за вигідною ціною. Я замовляв у них намет, каремати, спальники, посуд... В якості продукції не розчарувався.
https://wiking.ua/upload/iblock/3ac/3ac1829199b1037a704a177d4fcf961b.png

0

8

Главное, одежду теплую купите

0

9

карабасина, посмотрите одежду на Розетке https://rozetka.com.ua/genskie-svitera/ … teplennie/ . Я раньше покупала вещи в торговых центрах.
А теперь только на Розетке. Заметила, что на одни и те же бренды, цена на сайте практически в два раза ниже. Всегда есть размеры в наличии.
Чтобы была возможность примерить покупку, я делаю заказ на пункт выдачи в своем городе. Перед оплатой всегда примеряю)
Если не подошло - возвращаю назад. Но это редко бывает. На Розетке есть размерная сетка, по которой удобно ориентироваться.

0

10

Порадьте магазин, де можна купити ткатичну сумку? Як її обрати?

0

11

Мені подобається коли в сумці багато кишень та відділеннь, щоб можна було зберігати свої речі організовано та зручно.
Я собі обрала тактичну сумку https://killa.com.ua/katalog/snaryazhen … kie-sumki/ класну і не дорогу в магазині Кіла. Хто теж шукає подібні речі - велкам на цей сайт.

Отредактировано Сыщонова (24-03-2023 16:16:09)

0

12

Можно купить все необходимое в магазине военного снаряжения, там есть вся экипировка для активного отдыха, одежда, рюкзаки и тому подобное. Хорошее качество, так как магазин специализированный. Муж всегда там закупается для походов и активного времяпровождения.

0

13

Мені також треба військове спорядження придбати. Подивлюсь в цих магазинах.

0

14

Ще можете в магазині військторг https://defpoint.io/ за такими товарами подивитись. Тут в основному все для військових призначено, проте можна підібрати товари, що можуть бути потрібні в повсякденному житті чи для активного відпочинку. Такі речі дуже якісні, розраховані на використання в найскладніших умовах. Вам можуть прослужити дуже довго.

0

15

Я просто не можу залишити без уваги цей захоплюючий сайт, де ви зможете не лише підібрати, але й придбати високоякісні військові спальники https://evergo.com.ua/spalnye_meshki/os … -spalniki/. Це справжній рай для тих, хто цінує комфорт та надійність у будь-яких умовах. На сайті вас зустрічає розмаїття моделей та функцій спальників, призначених для військових, туристів, альпіністів чи просто любителів активного відпочинку. Зручність, яку надають ці спальники, вражає - вони легкі, компактні та ефективно утримують тепло навіть в екстремальних умовах.

0