Проблемы вокруг нас

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Проблемы вокруг нас » Посмотри на свой подъезд » Уход за зубами


Уход за зубами

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Где сделать хорошо ?

0

2

Мені мій хлопець порадив звернутися в стоматологічну клініку лікаря Ельвіри Безвушко . Саме там працюють професіонали, які дуже старанно та якісно виконають всі процедури з догляду та лікуванню зубів. Мені там також робили професійну гігієну зубів https://elvirabezvushko.com.ua/services … iyena.html  .  Я дуже задоволена якістю їх роботи.

0

3

Найкраще це вчасно відвідувати стоматолога, тому раджу записатись в клініку https://dentaderm.ua/prices/ тут адекватні ційни серед всіх інших стоматологій, а також хороша якість послуг і матеріали використовуються якісні. Тому тепер ходжу лише до них. Записатись на прийом можна онлайн або за вказаним номером телефону.

0

4

Eever написал(а):

Где сделать хорошо ?

А яке саме місто вас цікавить? Ви стоматологію де само шукаєте?

0

5

Мене особисто цікавить клініка в Києві

0

6

Valeria написал(а):

Мене особисто цікавить клініка в Києві

Так вы можете смело в киевскую клинику Healthydent обращаться! Она давно работает и многие киевляне именно врачам этой клинике доверяют свои зубки. Лечение там всегда проходит под микроскопом https://healthydent.ua/uslugi/lechenie-pod-mikroskopom и стоматологи до единого миллиметра всё сделают правильно и ничего важного из виду не упустят. Мне там обслуживание очень нравится и цены на самом деле оптимальные.

Отредактировано Римма Артафина (19-05-2023 15:22:15)

0

7

аксиография в стоматологии  отличное дополнение к стоматологическим исследованиям. Процедура была быстрой и безболезненной. Благодаря полученным данным врачи могли подобрать оптимальное лечение. Я ценю профессионализм и современные технологии в стоматологии, и аксиография — прекрасное подтверждение современного подхода к диагностике и лечению.

0

8

З зубами досить часто бувають проблеми. І вони різні. А деякі стани і взагалі потребують невідкладних рішень. На такі випадки є швидка стоматологічна допомога https://osadchyclinic.com.ua/dental-emergency/ яку у Києві в стоматології Осадчого надають. Сюди звертатися цілодобово можна. Досвідчені фахівці 24/7 пацієнтам допомагають. Послуги якісні. І у клініці усі необхідні умови є.

0


Вы здесь » Проблемы вокруг нас » Посмотри на свой подъезд » Уход за зубами