Проблемы вокруг нас

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



авто

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

привет а где можно нанять мастера чтобы он проверил нам машину перед покупкой, чтобы она была хорошая

0

2

Привет, а зачем вам эти мастера, сейчас есть фирма http://autoselect.com.ua/ которая как раз занимается такими вещами. Нам они подобрали отличную машину, Хонду Рио .

0

3

В Киеве на прокат гелендваген здесь выбирайте по лучшим ценам. Постоянно акции со скидками...

0

4

Де краще купувати гуму для авто? Дуже цікавить думка досвічених водіїв.

0

5

Декілька тижнів тому я вирішив замовити шини Michelin https://rezina.ua/ua/shiny/michelin/ за порадою знайомих через цей ресурс, і це виявилося вигідним кроком. Покупка в інтернеті дозволила мені зекономити час і гроші. Мені було комфортно обирати необхідний розмір і модель, вивчати ціни та характеристики завдяки зручному сайту. Важливою перевагою було те, що я міг зробити все, не виходячи з власного офісу. Оформлення замовлення було швидким і простим, а доставка шин відбулася вчасно. Щодо якості товару, я залишився дуже задоволений. Шини дійсно виправдали мої очікування. Авто стало краще тримати дорогу, а це покращило рівень безпеки.

0

6

Мне пока шины менять не нужно, купил автомобиль с демисезонной резиной в официальном киевском салоне Mercedes-Benz https://mercedes-benz.kiev.ua/ru. Комфортный внедорожник Mercedes-Benz GLS 350 d 4MATIC имеет под капотом мощный двигатель, в салоне все создано для комфорта и безопасности, как водителя, так и пассажиров. Разгон с нуля до сотни километров час всего за 7 секунд. Рекомендую.

0

7

finkin написал(а):

Де краще купувати гуму для авто? Дуже цікавить думка досвічених водіїв.

Підкажу спеціалістів та сайт де помічен величезний вибір, тому я завжди знаходжу шини https://svauto.if.ua/legkovye-shiny/sezon/zimova, які підходять саме мені. Крім того, там працює кваліфікований персонал, який мені завжди радить і допомагає при виборі. І звичайно, якісний сервіс і гарантії якості - це ще одна перевага покупки у даній компанії. Я весь час рекомендую їх своїм друзям і знайомим!

0

8

tao8286 написал(а):

В Киеве на прокат гелендваген здесь выбирайте по лучшим ценам. Постоянно акции со скидками...

Взяла на пару днів напрокат машину для поїздки за кордон. Хечбек мене сильно порадував, особливо просторий салон і багажник. Ціна теж виявилася кращою. Також видно, що співробітники сервісу Avis оренда авто Львів https://www.avis.com.ua/locations-servi … s/lviv-apt працюють на всі 100 виключно заради блага клієнтів. Буду користуватися їх послугами в наступному році теж.

0